2016. december 7., szerda

Romantikus őszi filmek

Tök nagy szerelem (2010)

Growing the big one



A seattle-i rádiós műsorvezető Emma Silver (Shannen Doherty) megörökli nagyapja, Walt tök farmját Valleyville-ben. Nem tervezi, hogy betartja a végrendeletet (mi szerint működtetnie kellene a farmot), de elveszíti a munkáját és rákényszerül, hogy elfogadja a farmot. Ahhoz, hogy megtartsa, ki kell fizetni az adósságot. Ezért reméli, hogy megnyeri a tök termesztő versenyt felhasználva nagyapja nyerő tökmagját és termesztési naplóját. A szomszédja, Seth Cullen (Kavan Smith), a város ezermestere (aki valójában a Stanfordon végzett mérnökként) nehezen győzi meg Emma-t, hogy álljanak össze a versenyre.

Holdtölte (2015)

Harvest moon



Amikor családja csődbe megy, a divatmániás nagyvárosi lány, Jen Stone (Jessy Schram) kénytlen egy vidéki kisvárosba utazni, hogy az egyetlen megmaradt befektetésüket, a tökfarmot valahogyan fellendítse s így pénzhez jusson. Nem mindenki rajong a kívülálló lány elképzeléseiért, különösen Brett (Jesse Hutch), a farm sármos intézője.

Őszi álmok (2015)

Autumn dreams



Annie (Jill Wagner) és Ben (Colin Egglesfield) tinédzser korukban összeházasodtak titokban, ám a lány maradt a szülővárosában, míg a fiút szólította az élet New York-ba. A figyről azonban teljesen megfeledkeztek. Évekkel később mindketten el vannak jegyezve, mással... de az esküvő előtt a rég elfeledett házasságot érvényteleníttetni kell.

Októberi csók (2015)

October kiss



Poppy Summerall-t (Ashley Williams) a megözvegyült és munkamániás Ryan Lawson veszi fel egy időre bébiszitternek a két gyermeke mellé.

Ősz a szőlősben (2016)

Autumn in the vineyard



Frankie (Rachael Leigh Cook) és Nate (Brendan Penny) is a Sorrento szőlősre pályáznak, hogy igazságosan eldöntsék, kié lesz, felosztják két részre a birtokot. Aki az éves borversenyen nyer, azé lesz  Sorrento.

Tökös pite harc (2016)

Pumpkin pie wars



Tizenéve két barátnő egy-egy saját cukrászdát nyitott, ám sajnálatos módon csúnyán összevesztek. A nézeteltérésből családok közt dúló harc lett. Most az ő gyermekeiken a sor, hogy összemérjék pitesütő tudásukat és bebizonyítsák, hogy az ő famíliájuk a jobb.

Szerelem egy faágon (2016)

Love on a limb



Amikor a polgármester felbérel egy vadidegent (Trevor Donovan), hogy az kivágja a város szeretett, ősi fáját, akkor a makacs Aimie (Ashley Williams) úgy dönt, hogy a kezébe veszi az ügyet és nem hagyja, hogy a fának bármi bántódása essen.

Forrás: port.hu; www.mafab.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése