2016. december 14., szerda

Karácsonyi csajos, romantikus filmek

Szerelem a végzeten (2001)

Serendepity



A csoda karácsonykor szinte magától érthető, mint azt az előzőekben megtudtuk, s hogy ez két magát a végzetre bízó szerelmes (Kate Beckinsale, John Cusack) történetében mutatkozik meg nem is annyira meglepő. S bár kicsit giccses, kicsit talán túl édes, mégis mindent megad, amire ilyenkor szükség van.

Udvarlót karácsonyra (2004)

A boyfriend for Christmas




Holly (Kelli Williams) húsz évvel ezelőtt a Nagy Őt kérte ajándékba karácsonyra a Mikulástól. Azóta azonban már nem hisz az ünnepekben és különösen az ígéretekben nem. De néhány nappal az egykori ígéret lejárta előtt bekopogtat hozzá Doug (Patrick Muldoon) a jóképű és szimpatikus ügyvéd, mint a Mikulás ajándéka. Holly beleszeret a kedves idegenbe, ám felbukkan régi szerelme, aki megkéri a kezét.

Levélbe zárt szerelem/Cserebere szerelem/Karácsony Bostonban (2005)

Christmas in Boston



Gina (Marla Sokoloff) és Seth (Patrick J. Adams) 13 éve leveleznek egymással, de még soha nem találkoztak. Egy nap lehetőség nyílik a randira, a gond csak az, hogy valójában egyikük sem a saját, hanem a legjobban kinéző barátjuk fotóját küldték el. A cikis helyzetben mindkét fél rábeszéli a fotók tulajdonosait, hogy randizzanak helyettük. Miközben a két helyettes belehabarodik egymásba, Gina és Seth is találkoznak.

Holiday (2006)

The Holiday



Két fiatal nő, két összetört szív. Iris (Kate Winslet) reménytelenül szerelmes a kollégájába, akivel viszonyt folytat. Nem elég, hogy érzelmei viszonzatlanul maradnak, a férfi a karácsonyi bulin bejelenti, hogy eljegyezte az egyik kolléganőjüket. Eközben a munkamániás Amanda (Cameron Diaz) rájön, hogy a barátja megcsalja, ezért kiadja az útját. A két összetört szívű lány a világhálón akad egymásra. Miután kölcsönösen elsírják bánatukat, elhatározzák, hogy kipihenik megpróbáltatásaikat. Mivel az egyik Londonban, a másik pedig Los Angelesben él, kitalálják, hogy otthont cserélnek. A pasimentes vakáció azonban nem a tervek szerint alakul…

Karácsonyi üdvözlet (2006)

The christmas card



A magányos hivatásos katona, meghatódva az afgán frontra küldött névtelen karácsonyi üdvözlőlaptól Nevada Citybe utazik, hogy találkozzon a lap feladójával, Faith Spelmannal (Alice Evans). Miután megérkezik, Faith családjának szíves vendégszeretetével találja magát szemben és beleszeret a nőbe... Ha csöpögős romantikára vágysz, bátran ajánljuk.

Az utolsó vakáció (2006)

Last holiday



Georgia Byrd (Queen Latifah) egy áruház konyhai osztályán dolgozik és ahelyett, hogy titkos vágyait próbálná beteljesíteni, csak őrlődik és kínlódik borzalmas félénksége miatt. Mígnem egy napon az orvosa közli vele a hírt, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved és legfeljebb néhány hét lehet már csak hátra az életéből. Georgia az első sokk után elhatározza, hogy élete utolsó napjaiban úgy él, ahogyan eddig is szeretett volna. Felmond, kiveszi az összes megtakarított pénzét a bankból, és Európába utazik, hogy egy luxusszálló királyi lakosztályában, luxuskörülmények között, vidáman és felszabadultan várja a Kaszást. A felszabadult, semmitől nem félő, a pénzt két kézzel szóró víg kedélyű Georgia-ra mindenki felfigyel, és hamarosan számos udvarlója is akad, köztük egy szenátor, és egy szenvedélyes főszakács is...

Lebilincselő karácsony (2007)

Holiday in handcuffs



Trudie (Melissa Joan Hart) tehetséges festő, már csak az elismerő közönség hiányzik. Mivel valamiből mégiscsak élni kell, pincérnőként keresi a kenyerét, elégedetlenkedő családja azonban többet követel tőle. A hab a tortán, hogy egy rosszul sikerült állásinterjú után még a barátja is kiborítja. Ebben a helyzetben képtelen ötletre ragadtatja magát. Attól félve, hogy megint egyedül kell hazamennie az ünnepekre, elrabolja az egyik vendéget, Davidet (Mario López). Azt tervezi, hogy hazaviszi karácsonyra, és mint a Nagy Őt, bemutatja a családjának.

Négy karácsony (2008)

Four Christmases



Kate (Reese Witherspoon) és Brad (Vince Vaughn) módszeresen kerülik a karácsonyi ünnepségeket, és a legelképesztőbb sztorikkal etetik a családot, csakhogy ne kelljen részt venniük a családi összejöveteleken. Egy élő közvetítés révén azonban lebuknak, és kénytelenek végiglátogatni a szülőket, akik persze mind elváltak. A négy látogatás során alapos ízelítőt kapnak a családi melegségből és egymás féltett titkaiból.

Karácsonyi naptárpasik (2009)

12 men of christmas



E.J. Baxter (Kristin Chenoweth) sikeres újságírónő New York-ban. Az élete látszólag tökéletes: remek állása és kiváló főnöke van, valamint szép lakása és szerető vőlegénye. Tökéletes világa azonban egy pillanat alatt összeomlik, amikor a vőlegényét rajtakapja a főnökasszonyával a karácsonyi partin. Ezt Lillah (Heather Hanson) Gucci cipője és E.J. eljegyzése bánja. A fiatal nő új állás után néz, de Lillah mindenhol keresztbetesz neki. Végül a nővére, Roz (Erin Dilly) tanácsát megfogadva elfogadja a montanai állásajánlatot. Hamarosan rájön, hogy a szívügyek a vadonban sem egyszerűek.

Kedves Mikulás (2010)

Christmas mail



Ebben a romantikus komédiában a postán dolgozó és a Mikulásnak címzett levelek megválaszolásával foglalkozó nő, meghódítja az egyik postai kihordó szívét. Főszerepekben Ashley Scott és AJ Buckley.

Csoda Manhattanben/Mentsük meg a karácsonyt (2010)

Call me Mrs. Miracle



A karácsony már a küszöbön áll, Holly és unokaöccse, Gabe készülnek az ünnepekre. Jake Finley (Eric Johnson), a Finley áruház vezetője nem foglalkozik a ünnepekkel, ugyanis ezen a napon halt meg édesanyja. Az ő életükbe lép be Mrs. Anghel (Doris Roberts), aki teljesen felforgatja jól megszokott életüket, hogy ismét csodássá tegye a család számára a Karácsonyt.

Pláza Mikulások (2011)

Desperately seeking Santa



28 nap van még karácsonyig és Jennifer (Laura Vandervoort, az ambiciózus fiatal marketing igazgatónő azon dolgozik, hogy Dél-Boston legyen a legfelkapottabb bevásárló hely. Kellene valami jó ötlet, amiért mindenki ide jönne az egész városból, netán még a kertvárosokból is. Valami, amiért az emberek szívesen kinyitják a pénztárcájukat. A rideg valóság, hogy tíz százalékkal esett a bolti bevétel, míg az internetes harminc százalékkal nőtt. Vajon hogyan versenyezzen a Hillridge-lánc ezen a túlzsúfolt piacon? Kell valami, ami idecsábítja a vásárlókat. Jennifer jól tudja, hogy zömében lányok-asszonyok vásárolnak az ünnepekre. A kérdés tehát egyszerű, vajon mit szeretnének karácsonyra az otthonülő anyák, a huszonéves diáklányok és unatkozó feleségek? Talán szexis férfiakat,..? Egyik napról a másikra elbocsájtják Dél-Boston nagy bevásárló központjában az öreg Mikulást, aki már 17 éve jó szolgálatot teljesít. A bevásárlóközpont pedig meghirdeti a szexis Mikulás versenyt! Jennifer szerint már maga a válogatás nagy sajtóvisszhangot kelt majd. Zsűri választja ki az első hármat, és közülük a közönség szavaz a legjobbra. A győztes jutalma tízezer dollár, a felét előre, a felét karácsony este kapja meg.

12 karácsonyi randi (2011)

12 dates of christmas



Nem a legjobban indul a szenteste Kate (Amy Smart) számára, mivel vásárlás közben elájul egy plázában, majd rájön, hogy volt barátját már késő visszahódítani. Nem túl lelkesen indul a számára összehozott vakrandira, ami természetesen pocsékul sül el. Tehát, Kate szép fiatal szingli, aki karácsonykor randizik egy vadi új pasival, ősei örömére, neve Miles. Pár perc után otthagyja, mert ex-barátjával Jackkel is randija van. Jack azonban nem egyedül érkezik, hanem kutyájával, Maxszel és új barátnőjével, aki úgy néz ki, mint egy pompom csaj. Kiderül, hogy Jack gimnáziumi osztálytársa volt. Kate fogja Jack kutyusát, s lelép. Magányosan alszik el éjszaka, csak Ő meg Max, a kutya, majd arra ébred, hogy ismét az áruház padlóján fekszik. A sors különös fintora okán tizenkét alkalommal élheti át december 24-ét, valamint az első randiját Milesszal, a rendkívül szimpatikus fiatalemberrel. A tizenkét nap során ráébred, miket kell jóvá tennie önmaga és a körülötte élők életében, megtanulja, hogy tegye jobbá a kapcsolatait és, hogy hol kell keresnie a boldogságot. Amikor végre minden sínre kerül, számára is beköszönt karácsony napja.

Karácsony a kastélyban/Hercegnőt karácsonyra (2011)

A princess for Christmas



A Buffaloban élő Jules (Katie McGrath) élete maga a katasztrófa: egyedül neveli elhunyt testvére kislányát és rosszcsont fiát, a dadusok sorra mondanak fel nála, ráadásul még az állását is elvesztette... Ám a legnagyobb kavarodás közepette becsenget hozzá a gyermekek Európában élő rejtélyes nagyapjának (Roger Moore) hűséges komornyikja, és meghívja a furcsa kis családot magukhoz karácsonyra. Így hát elkezdődik hármójuk csodás utazása, mely során a makacs nagypapa szíve meglágyul, a herceg (Sam Heughan) szerelemre lel, az ódon kastély pedig megtelik élettel és vidámsággal... Tökéletes szórakozást nyújtó romantikus vígjáték, amit kötelező megnézni.

Karácsonyi csók (2011)

A Christmas kiss


A fiatal bostoni designer, Wendy Walton (Laura Breckenridge) az egész karrierjét veszélyezteti, amint kezd beleszeretni utálatos főnöke sármos pasijába (Brendan Fehr), akit véletlenül megcsókolt… Tisztára a Dolgozó lány jut az ember eszébe róla, de így is nézhető, megmosolyogtató kedves romantikus film.

Kamupasi – Karácsonyi eljegyzés (2011)

Holiday engagement



A harmincas éveiben járó Hillary (Bonnie Somerville) egész életében próbált szülei kedvében járni, főleg előítéletekkel teli édesanyjáéban, aki eddigi minden döntését megkritizálta – főleg ha párválasztásra került a sor. Most azonban Hillary úgy érzi, hogy Jasonnel, a jóképű és sikeres ügyvéddel, aki még a kezét is megkérte, belenyúlt a tutiba, és a lány úgy dönt, hazaviszi őt a hálaadásnapi családi ünnepségre – és ezt jó előre is be is jelenti otthon. Igen ám, de mielőtt ez megtörténhetne, Jason dobja őt arra hivatkozva, hogy most a karrierje a legfontosabb. Nincs mit tenni, Hillarynak sürgősen találnia kell valakit, aki helyettesíthetné Jasont a családi hétvégén. Kapóra jön hát David (Jordan Bridges), az interneten talált állástalan színész, akinek jól jönne egy kis munka, csakhogy egy sikeres ügyvédet nem is olyan könnyű eljátszani – főleg, ha az ember Hillary családi inkvizíciójával találja szemben magát.

Karácsonyi középiskolai találkozó (2011)

Holiday high school reunion/Christmas crush



A középiskolai találkozót idén karácsony előtt egy héttel tartják. Georgia Hunt (Rachel Boston) számára most itt a nagy lehetőség, hogy visszaszerezze egykoron elvesztett szerelmét.

Kerítő Mikulás (2012)

Matchmaker Santa



Melanie Hogan (Lacey Chabert) gyermekkora óta az igaziról álmodozott, a Mikulástól igaz szerelmet kért. Felnőtt korában el is jött érte a herceg, a sármos igazgató Justin (Thad Luckinbill) személyében. Miközben minden tökéletesnek tűnik kettejük között, Melanie azt veszi észre, hogy párjának barátjával Dean-nel (Adam Mayfield) egyre inkább szimpatizál.

A baba első karácsonya (2012)

Baby's first Christmas



A racionális Kyle (Casper Van Dien) és a jószívű Jenna (Rachel Wilson) ügyvédek, azonos cégnél dolgoznak, ám ellentéteik miatt állandóan harcolnak, ezért rosszul érinti őket, mikor egy buliban testvéreik egymásba szeretnek. 10 évvel később Jim-nek és Trisha-nak már van egy nagylánya és épp egy újabb babát várnak, amikor karácsonyra vendégül hívják a folyton vitázó, de már külön utakon járó ügyvédpárost. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy a kismamánál beindul a szülés, amikor megérkeznek a rokonok... Kyle és Jenna rájönnek, hogy óriási problémákkal küzd a házaspár, elveszíthetik a házukat is, így hát a kislánnyal együtt elindulnak, hogy rendbe tegyék a dolgokat... Bájos film a változásokról, a csodák létezéséről és az ellentétek vonzásáról. Bátran ajánljuk mindenkinek!

Karácsony Holly-val (2012)

Christmas with Holly



Miután a vőlegénye faképnél hagyta az oltár előtt, Maggie-nek (Eloise Mumford) elege lett a nagyvárosból. A kiábrándult lány egy kisvárosba költözik, ahol sikerül valóra váltani álmát. Játéboltot nyit, miközben találkozik Markkal, a kávézó tulajdonosával. Az egyetlen gond, hogy Mark (Sean Faris) szívét a hatéves unokahúga, Holly tölti költi. A kislány anyja a halála előtt őt kérte meg, hogy legyen a gyámja. Mark összeköltözött a két testvérével, hogy segítsenek neki felnevelni Hollyt. Mark szívéhez Hollyn és a játékbolton keresztül vezet az út...

Ünnepi táncverseny (2012)

Holiday spin



Az egy hónap híján 18 éves élsportoló, Blake élete fenekestül ferfordul, amikor karácsony előtt nemsokkal autóbaleset éri táncos édesanyjával együtt. Az árván maradt fiú eddig sosem találkozott még apjával, de most kénytelen hozzá és feleségéhez költözni, amíg nagykorúvá nem válik. A páros gondoskodik még az ígéretes tánctehetségről, Pia-ról is, aki mellé sürgősen új táncpartnert kell találni, ha meg akarják menteni stúdiójukat a karácsonyi táncversenyen nyert pénz segítségével.

Karácsonyi kábulat (2013)

Holidaze



A munkamániás Melody (Jennie Garth) a barátnőivel akarja tölteni az ünnepet. Ám kellemetlen meglepetésben lesz része, amikor a főnöke hazaküldi a szülővárosába, hogy győzze meg az embereket egy új diszkontáruház építéséről. Nem elég, hogy arra kényszerül, hogy újra kapcsolatba kerüljön a családjával és a gyermekkori szerelmével, Carterrel, a kisvárosban mindenki az új áruház ellen van. Szeretne visszatérni a megszokott életébe, ám Melody egy párhuzamos univerzumban találja magát, melyben sohasem hagyta el az otthonát, és Carter felesége.

Kapj el egy karácsonyi csillagot (2013)

Catch a christmas star



Nikki Crandon (Shannon Elizabeth) az egyik legnagyobb popsztár a világon. Amikor a televízióban a himnuszt énekli, New Jersey-ben mindenki tudja, hogy a kétgyermekes és özvegy Chris Mitchell (Steve Byers) első szerelme volt a gimiben, ám érettségi után szakítottak és külön utakon jártak évekig. Amikor Nikki egyik legnagyobb rajongója, Chris 10 éves álmodozó lánya megtudja, hogy apja jól ismeri kedvencét, aki történetesen a közelben dedikálja legújabb karácsonyi albumát, mindent megtesz, hogy a párt ismét összehozza...

Kirakati csodák (2013)

Window wonderland



Két manhattani kirakati designer, az öntudatos Sloan Van Doren (Chyler Leigh) és a csóró festőművész Jake Dooley (Paul Campbell) harca ugyanazért az állásért a karácsonyi forgatagban...

Essen a hó (2013)

Let it snow



Apja új üdülőjének felmérése miatt a hideget ki nem álló Stephanie Beck (Candace Cameron Bure) kénytelen karácsony előtt egy héttel Snow Valley Lodge-ba utazni, hogy felmérje milyen változtatásokat kell majd eszközölni az egykori családi kúrián. Az egykori tulajok ezermester fia, Brady Lewis (Jesse Hutch) lesz a segítségére, aki szüleivel együtt megmutatja Stephanienak, milyen is az igazi karácsony...

Karácsonyi mese (2013)

Christmas Belle: A Fairytale Christmas



Belle (Haylie Duff), a kaliforniai értékbecslő karácsony előtt néhány nappal kénytelen elutazni, hogy egy hatalmas kúriáról értékbecslést készítsen. A munka egy álom, a lány azonnal beleszeret a csodálatos házba és annak könyvtárába, ám a mogorva tulajdonossal akadnak problémái bőven. Ahogy Hunter Lowell (Nicholas Gonzalez) és ő egyre többet beszélgetnek, a jeges viselkedésű férfi kezd felengedni, pont amikor a lány makacs udvarlója feltűnik és elkezdődik a karácsonyi káosz.

Le a kalappal karácsony előtt (2013)

Hats off to christmas



A film főszereplőjét, a fiatalon megözvegyült, tolószékben ülő gyermekét egyedül nevelő Haylie Duff alakítja. Hősnőnk egy mikulássapkákat áruló üzlethálózat egyik boltjának vezetője, akit az igazgató megkér, mutassa meg fiának, hogyan működik a családi vállalkozás.

A karácsonyfa varázsa (2013)

Fir crazy



Elise utálja a karácsonyt, gyermekkorában azzal töltötte az ünnepeket, hogy egy lakókocsiban szüleivel karácsonyfákat árult. Most felnőttként kénytelen ismét ugyanígy tennie, amikor elbocsájtják munkahelyéről...

Mr 365 (2018)

Mr 365


Ez a film Ruth Clampett amerikai romantikus regényéből készült. Sophie (Chelsea Hobbs) munkamániás producer, aki karácsonykor óriási dobásra készül: talált a műsorának egy jóképű férfit (Christopher Russell), akinek az élete a karácsony körül forog. Már csak meg kell győznie, hogy had készíthessen róla egy külön kiadást.


Folyamatosan frissül...
Forrás: Mafab, Port, Femina, Énportál, Haon, Hallmark

3 megjegyzés:

  1. Valaki tudna segíteni? ezeket a filmeket hol tudom megnézni? letöltő oldalakon már kerestem de hiába...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. https://online-filmek.me/film/9795-a-karacsonyfa-varazsa

      egyesével érdemes rákeresni.

      Törlés
    2. sziasztok mr365 hol találom meg?

      Törlés