2015. november 10., kedd

Koszorúslányos filmek

Koszorúslányok bosszúja (2010)

Revenge of the bridesmaids



Úgy tartják, egy lány életének legszebb napja az esküvője. Caitlyn (Virginia Williams), az elkényeztetett úrilány is így gondolja, ezért minden apró részletet kidolgozva, kihisztizve készül a nagy napra. Egyetlen apró részletet ront csak el, koszorúslánynak régi barátnőit hívja. Ez általában másoknál beválik, de Caitlynnél nem. Mivel egyikük volt vőlegényéhez megy férjhez, nem túl népszerű a csapatban. Mi más lehetne a hű barátnők legnagyobb elégtétele, mint tönkretenni az esküvőt. 

Koszorúslányok (2011)

Bridesmaids



A harmincas Annie-nek (Kristen Wiig) semmi sem jött össze az életben. Se pénze, se párja, a munkáját utálja. Amikor megtudja, hogy a legjobb barátnője, Lillian (Maya Rudolph) férjhez megy, természetesnek veszi, hogy csakis ő lehet az esküvői tanúja. Bár nagy igyekezettel igyekszik megfelelni a feladatnak, mindig becsúszik valami gikszer, miközben a riválisa, Helen maga a tökély e téren. Annie-t azonban kemény fából faragták, nem adja fel, mindent megtesz annak érdekében, hogy megmutassa, mire képes azért, akit szeret.

Lánybúcsú (2012)

Bachelorette



Becky (Rebel Wilson) hamarosan férjhez megy a barátjához. Úgy gondolja, hogy az erősebb nem képviselőjéhez hasonlóan neki is kijár egy lánybúcsú. Össze is trombitálja az egykori középiskolai barátnőit. Közülük Regan (Kristen Dunst) titokban meg van sértődve, hogy nem ő kelt el először a lánycsapatból. Gena (Lizzy Caplan) az ironikus stílusával leplezi, hogy valójában rettentően romantikus alkat. És ott van Katie (Isla Fisher), aki bizony nem az IQ-járól híres, hanem, hogy vadul élvezi az életet. Becky egy szolid bulit tervez, ám a dolgok pillanat alatt elfajulnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése